Oliva

Adres
Orthenstraat 47F/G, 5211SK Den Bosch
Telefoon
073 737 0260

Restaurant Oliva is een Italiaans restaurant dat is gelegen aan de Orthenstraat in Den Bosch. Een leuk restaurant in een leuke stad! Vanaf nu bent u hier ook van harte welkom om uw dinercheque te verzilveren. Het restaurant is van woensdag tot en met maandag geopend voor de lunch (12:00 uur tot 15:00 uur) en om te dineren (17:00 uur tot 22:00 uur). U en uw gezelschap worden hier warm onthaald door de leuke en enthousiaste bediening van het restaurant. Iedereen zet zich graag in om er keer op keer een gezellige dag van te maken. Op deze manier is het voor iedereen leuk! U kunt altijd bij het team terecht voor verschillende vragen over de gerechten en/of dranken.

In de keuken is de chef-kok druk bezig met het bereiden van de verschillende Italiaanse gerechten. Dit zijn gerechten met vlees, vis of vegetarisch. Zo is er voor iedere eter iets en kunt u meenemen wie u wilt! Alle gerechten zijn te betalen met uw dinerbon, zo wordt het etentje extra leuk! Een aantal gerechten van de kaart zijn: Spaghetti Vongole (spaghetti met vongole, tomaat, knoflook en spaanse peper), Pesce Persico (op de huid gebakken zeebaars met linzen, krokante Parmaham en een crème van pastinaak en munt) en Tortino di Limoncello (taartje van limoncello met cantuccini en limoncello-sorbet). U zult zeker kunnen smullen!

Twijfel zeker niet en ga snel eens de heerlijkste Italiaanse gerechten proeven! Vergeet natuurlijk uw dinerbon of dinercheque niet mee te nemen om deze te verzilveren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen