De Eeterij

Adres
Brede Haven 13, 5211 TL Den Bosch
Telefoon
073 - 6145884
Nationale Dinerbon Den Bosch De Eeterij
Nationale Dinerbon Den Bosch De Eeterij
Nationale Dinerbon Den Bosch De Eeterij
Nationale Dinerbon Den Bosch De Eeterij

Al sinds jaar en dag staat Bistro de Eeterij bekend om zijn gemoedelijkheid en ongedwongen sfeer. Ook de heerlijke gerechten mogen niet onvermeld blijven. Met uw Dinercheque bent u hier op de juiste plek, voor een romantisch diner-voor-twee of met al uw vrienden op uw verjaardag. Het bijzondere decor wordt gekenmerkt door ruim 200 wijwaterbakjes, peper- en zoutstelletjes, spiegels, kerk-attributen en vele andere snuisterijen.

De Bistro is gevestigd in een van de mooiste straten van Den Bosch, de Brede Haven. Dichtbij vindt u de gezelligste uitgaansgelegenheden en bijzondere winkels. Wij bieden u graag arrangementen die wij verzorgen met onze partners. Zo kunt u zowel iets proeven van het historische Den Bosch als van onze gezellige bistro. Wat dacht u bijvoorbeeld van unieke rondvaart met een diner aansluitend?

Op de kaart van de Eeterij staan vele smaakvolle gerechten. Ook voor de vegetariër valt er heel wat te genieten. Daarnaast bieden wij een drie gangen keuze menu voor slechts €29,95. U kunt deze zelf van de kaart samenstellen. Onze gediplomeerde dieet-kok kan uw gerechten gemakkelijk aanpassen wanneer u bijvoorbeeld een dieet volgt of een allergie heeft. Bijna alle gerechten kunnen lactose-, suiker- en glutenvrij bereid worden. Schroom niet om dit bij het personeel na te vragen.

Bij Bistro de Eeterij is een avondje uit nog iets heel bijzonders. Wij beschouwen u als onze gast, of u met zijn tweeën komt of met een groot gezelschap. Voor meer informatie of een dinersuggestie op maat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en hopen u snel te mogen verwelkomen. Zeker ook met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen