Binnenhof eten en drinken

Adres
Guardianenhof 26, 5211 WR Den Bosch
Telefoon
073 - 6145010
Nationale Dinerbon Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Nationale Dinerbon Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Nationale Dinerbon Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Nationale Dinerbon Den Bosch Binnenhof eten en drinken

Restaurant Binnenhof is gevestigd in het hart van Den Bosch op een historische plek; vroeger zat hier namelijk de tuin van het Minderbroedersklooster. Nu bent u hier met uw Dinercheque welkom voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Bij Binnenhof staat Bossche gastvrijheid en (h)eerlijk eten hoog in het vaandel!

Het restaurant heeft een open keuken waardoor u het keukenteam in de weer kunt zien met de heerlijke gerechten. Deze worden bereid van enkel eerlijke en biologische producten die lokaal worden ingekocht. Doordat alles huisgemaakt wordt is het geen enkel probleem om uw gerecht aan te passen aan uw dieetwens. Dit kan alles zijn van zoutarm tot glutenvrij of lactosevrij. U hoeft dit maar aan te geven bij het bedienend personeel. De lunchkaart van Binnenhof bevat lekkere belegde broodjes en salades, maar ook een uitsmijter of soepje. Voor het diner kunt u kiezen uit de vele heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Ook voor de vegetariër is er ruime keus. Wanneer u in een avontuurlijke bui bent kunt u zich door de chef laten verrassen met een verrassingsmenu van drie of vier gangen. Desgewenst wordt hier een passend wijnarrangement bij geserveerd. U kunt uiteraard ook a la carte uw keuze maken.

Het deskundige en gastvrije bedieningsteam wordt aangestuurd door de gastvrouwen. Dit zijn Bo Raynor en Frieke Ruyters. Zij weten u van alles te vertellen over het restaurant, het menu en helpen u een keuze te maken over een bepaalde wijn-spijscombinatie.

Door de aandacht voor detail en de liefde voor het vak behoort horecagelegenheid Binnenhof tot de top 5 mooiste restaurants Noord-Brabant. Kom dit ervaren met uw Dinercheque!

Diner Cadeau kan niet geaccepteerd worden in combinatie met kortingsdeals. Bedankt voor uw begrip.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen