Smaak

Adres
Grotestraat 61, 5431 DH Cuijk
Telefoon
0485 - 801740
Nationale Dinerbon Cuijk Smaak
Nationale Dinerbon Cuijk Smaak

Welkom bij restaurant Smaak in het mooie Noord-Brabantse Cuijk. In dit restaurant waar altijd een gemoedelijke sfeer heerst, kunt u met uw dinercheque binnenlopen voor de lekkerste lunches en diners, of voor een gezellige borrel met collega’s of vrienden. Het restaurant is centraal gelegen in Cuijk en bevindt zich in een mooi historisch pand. In de zomer zit u prinsheerlijk op het terras, met uitzicht over de straten van Cuijk. Cuijk ligt in een prachtige natuurrijke omgeving, waardoor een bezoek aan restaurant Smaak zeer goed te combineren is met een dag wandelen of fietsen over een van de vele kronkelende paden die kris kras door het landschap lopen.

Kom ’s middags al gezellig langs met uw dinercheque voor een goede lunch, bestaande uit bijvoorbeeld Cuijks brood met geitenkaas, bacon, honing, noten en sla of een Turks brood met huisgemaakte runderstoof. Ook een tosti met pesto, ham, kaas, tomaat en oregano staat op het menu, evenals verschillende soepen en maaltijdsalades. Voor het diner is de keuze ook reuze. Geniet van een zacht gegaard varkensboutje van de ‘Big Green Egg barbecue’, of van heerlijke malse spareribs waarbij het vlees haast van het bot af valt. Ook lekker: een visproeverij van vis en schaal er schelpdieren of  de vis van de week! De bediening vertelt u graag over de wekelijkse specialiteiten en adviseert u over de beste bijpassende wijnen!

Wees welkom bij restaurant Smaak in Cuijk en vergeet niet om bij uw bezoek uw dinercheque mee te nemen, daar kunt u immers de rekening mee betalen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen