Sultan Lounge

Adres
Haven 10, 4811 WK Breda
Telefoon
076 5203050
Nationale Dinerbon Breda Sultan Lounge
Nationale Dinerbon Breda Sultan Lounge
Nationale Dinerbon Breda Sultan Lounge
Nationale Dinerbon Breda Sultan Lounge

Sultan Lounge, een echte toevoeging aan het mooi Breda. Bij Sultan Lounge heeft u de toegang tot het perfecte ontspannen avondje uit. Schuif aan met uw dinercheque en laat u overspoelen door de rust en de culinaire hoogstand die Sultan Lounge te bieden heeft. Kom binnen en kom helemaal tot rust met onze lounge muziek en ons rustgevende interieur en vergeet in een keer helemaal die hectiek van het dagelijks leven.

Neem bij ons een kijkje op onze uitgebreide menukaart die in zijn geheeld geïnspireerd is op de Arabische, Turkse en Griekse keuken. Bij ons kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan heerlijk gerechten die worden bereid met de meest pure ingrediënten. Bij ons kunt u helemaal tot rust komen door de heerlijke pure ingrediënten die wij gebruiken voor onze heerlijke maaltijden. Ons personeel heeft altijd een luisterend oor voor uw wensen en opmerkingen. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij stellen u graag voor nieuwe uitdagingen en willen u graag kennis laten maken met nieuwe gerechten en nieuwe smaken. Kom langs met uw dinercheque en maak kennis met nieuwe smaken.

Mocht u vegetariër zijn, dan bent u ook bij Sultan Lounge helemaal aan het goede adres. Bij ons kunt u ook kiezen uit heerlijke vegetarische gerechten. Wanneer u de keuze heeft gemaakt, zal de het ervaren keuken team er alles aan doen om u zoveel mogelijk te laten genieten.

Wij hopen dat we u spoedig mogen verwelkomen in Sultan Lounge, ook met uw dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen