Restaurant Blini

Adres
Ginnekenweg 347, 4835 ND Breda
Telefoon
076 5603003
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Blini
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Blini
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Blini
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Blini

Kom met uw Dinerbon dineren bij Restaurant Blini! Dit is het enige visrestaurant is Breda, gevestigd in het altijd gezellige Ginniken. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras op de Ginnikenmarkt óf in de prachtige tuin met vijver. Voor een romantisch avondje uit bent u hier aan het goede adres. Zowel stadsbewoners als gasten uit verre omstreken worden er hartelijk ontvangen door de vriendelijke gastheren en dames. Ook u bent van harte welkom! Neem gerust uw Dinercheque mee.

Restaurant Blini is een eigentijds culinair visrestaurant met op de kaart standaard oesters, kreeftensoep, kreeft en Fruits de Mer. Tijdens het seizoen hebben ze, naast de Canadese kreeften, ook Oosterscheldekreeft. Dan kunt u het allerbeste van de Hollandse wateren proeven! De a la carte menukaart biedt een ruime hoeveelheid aan culinaire visspecialiteiten, waaronder kabeljauw met een croûte van zwarte knoflook, paddenstoelenrisotto en truffelsaus. Dit kunt u ook met de Dinerbon bestellen. Uiteraard staan er ook een aantal vlees- en vegetarische gerechten op de kaart, voor als uw tafelgenoten niet zo dol zijn op vis. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke maaltijd! Het is ook mogelijk om uw Dinercheque in te wisselen voor een verassingsmenu van vier gangen.

Onder het motto ‘vis moet zwemmen’ hebben ze bij Restaurant Blini een uitgebreide en regelmatig wisselende wijnkaart opgesteld. Kies uw favoriete wijn uit of bestel een wijnarrangement. Dit zal heerlijk smaken in combinatie met de verse visgerechten. Reserveer dus nu een tafel bij Restaurant Blini en vergeet uw Dinercheque niet!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen