De Saeck

Adres
Ginnekenweg 262, 4835 NK Breda
Telefoon
076 565 4095
Nationale Dinerbon Breda De Saeck
Nationale Dinerbon Breda De Saeck
Nationale Dinerbon Breda De Saeck
Nationale Dinerbon Breda De Saeck
Nationale Dinerbon Breda De Saeck

U kunt ook met uw Dinerbon dineren bij Restaurant De Saeck aan de Ginnekenweg in Breda. Dit staat bekend als de gezelligste culinaire straat van Breda en ligt vlakbij de bekende Ginnekenmarkt. Dit huiselijke restaurant is de perfecte plek voor een ontspannen avondje uit met uw partner, familie of vrienden. Achterin het restaurant zit een schitterende serre en achtertuin waar u even helemaal kunt uitsnappen van de dagelijkse beslommeringen.

De bereisde eigenaar en chef-kok heeft een bijzonder en veelzijdig menu voor u samengesteld met vooral Mediterrane invloeden. De gerechten worden altijd vers klaargemaakt met biologische streekproducten. Welzijn en geluk van de planeet en haar mensen gaat hier vóór de winst! De groenten, het vlees en de wijn zijn allemaal in de streek geproduceerd. Ook het ijs komt van IJsboerderij Heidehoeve in Etten-Leur. Deze producten zijn niet alleen duurzaam en gezond, maar ook kwalitatief van hoog niveau. U zal zeker het verschil proeven tussen een verse tomaat in De Saeck en een onrijpe tomaat uit de supermarkt. Ervaar het zelf tijdens een diner met uw Dinerbon!

Bij Restaurant De Saeck kunt u eenculinair driegangendiner krijgen voor €45. Dit is natuurlijk extra voordelig met uw Dinercheque. U kunt per gang steeds kiezen uit een divers aanbod aan gerechten met vlees, vis of groenten. Om u een idee te geven is hier een greep uit de hoofdgerechten van dit moment: makreelfilet gegratineerd met pestocrème, runderribeye met een mousseline van kweepeer en risotto met bospaddestoelen en agurokaas. Bij De Seack beleeft u een onvergetelijke avond! Neem vooral ook uw Dinercheque mee. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen