Binnen Breda (geen voucher)

Adres
Haven 21a, 4811 WL Breda
Telefoon
076 - 5200401
Nationale Dinerbon Breda Binnen Breda (geen voucher)
Nationale Dinerbon Breda Binnen Breda (geen voucher)
Nationale Dinerbon Breda Binnen Breda (geen voucher)
Nationale Dinerbon Breda Binnen Breda (geen voucher)

Gelegen aan de haven in Breda in een prachtige oude bierbrouwerij, daar vindt u het mooie restaurant genaamd binnen Breda. Stap hier binnen met uw dinercheque en laat u verwennen door het unieke en authentieke interieur en de voortreffelijke maaltijden. U kunt bij ons uw hart ophalen met gerechten geïnspireerd op de Franse keuken met verdere invloeden vanuit elke windstreek.

Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons te kiezen uit een grote verscheidenheid aan heerlijke unieke gerechten. Kom bij ons langs en vergrijp u aan een van onze heerlijke vlees- en visgerechten. Onze vlees- en visgerechten zijn bekend door hun verfijnde, smaakvolle en fraaie opmaak. Een bekend aspect van de keuken van Binnen Breda is dat er gewerkt wordt met de heerlijkste verse producten en dat er wordt gestreefd naar echte puurheid en spraakmakende smaakcombinaties.

De unieke en prachtige inrichting is erg kenmerkend voor Binnen Breda. Zo beschikt Binnen over vier prachtige en unieke verdiepingen die zich ieder laten kenmerken door hun eigen karakter, sfeer en uitstraling. Op de eerste verdieping vindt u onze prachtige wijnbar. Hier zorgen de hoge plafonds, bijzondere lampen, oude brouwerij-elementen en robuuste buizen en pilaren voor de unieke sfeer in het restaurant.

Voor het belangrijkste deel moet u zijn op de tweede verdieping, hier vindt u namelijk het restaurant. Vanaf de tweede verdieping kunt u door middel van de glazen platen in de vloer uitkijken op onze levendige keuken en de wijnbar. Onze spiegels die opgehangen zijn tussen de achttiende-eeuwse balken zorgen bij uw bezoek voor een unieke ruimtelijke beleving.

Komt u snel een keer bij ons eten? Wij heten u van harte welkom, ook met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen