Restaurant Truva

Adres
Korte Bosstraat 5, 4611MA Bergen op Zoom
Telefoon
0164-299280
Nationale Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant Truva
Nationale Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant Truva

Restaurant Truva is een chique en modern ingericht restaurant dat is gevestigd aan de Korte Bosstraat in Bergen op Zoom. Het is een Turks restaurant waar vriendelijk en attent personeel werkt. U kunt hier met uw dinerbon genieten van heerlijke Turkse specialiteiten. Ga langs met uw kinderen of juist met uw romantische date om hen ook de Turkse keuken te laten leren kennen. Sluit een dagje uit heerlijk af met de Turkse keuken.

De keuken heeft een keuzemenu samengesteld met daarop heel veel keuzes. In de keuken worden traditionele Turkse gerechten bereid. Deze worden iedere dag met verse ingrediënten bereid. Iedereen die van vlees en vis houdt is zeker welkom, maar ook de vegetariërs zijn van harte welkom! Er zijn verse voorgerechten, grill en ovengerechten, pan en visgerechten en vegetarisch en kindergerechten. Er is heel veel keuze voor uw dinercheque! Kies een heerlijke kalamar of doner iskender, of ga voor een heerlijke tavuk salatasi, levrek, manit of Yogurtlu Ispanak. Voor iedereen is er zeker iets lekkers te krijgen! De kindergerechten bestaan onder andere uit: Kip op spies geserveerd met friet en appelmoes, frikandel geserveerd met friet en appelmoes, en een doner geserveerd met friet en appelmoes. Bij restaurant Truva wordt eten van hoge kwaliteit gegarandeerd. Het restaurant is namelijk pas tevreden als u dat ook bent!

Veel gasten zijn tevreden over de gerechten die worden bereid en geserveerd bij restaurant Truva. Het restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend van 16:30 uur tot  00:00 uur. Het restaurant is op aanvraag op maandag geopend. Pak snel uw dinercheque of dinerbon en kom genieten van de Turkse keuken!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen