Restaurant de Bloemkool

Adres
Wouwsestraatweg 146, 4623AS Bergen op Zoom
Telefoon
0164 233 045
Nationale Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Nationale Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Nationale Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Nationale Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool

Restaurant De Bloemkool is een sfeervol familierestaurant in Bergen Op Zoom, waar u moet zijn voor een bourgondisch diner en de echte Brabantse gezelligheid. Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Eigenaar Toon Bosters heeft het interieur een opfrisbeurt gegeven, maar heeft de authentieke sfeer weten te behouden. Dacht u hier alleen maar bloemkool te kunnen bestellen? Dan heeft u het mis! Op de veelzijdige menukaart vindt u de heerlijkste seizoenspecialiteiten en streekgerechten. De goed gevulde wijnkelder maakt het bourgondische plaatje compleet!

Het keukenteam van Restaurant De Bloemkool werkt voornamelijk met dagverse ingrediënten van het seizoen en uit de streek. Omdat ze ook alles zelf maken kunnen ze de gasten altijd topkwaliteit en een optimale smaakbeleving bieden. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinercheque! U kunt bijvoorbeeld het ‘’Wouwseweg’’ keuzemenu van €19,75 of het ‘’Thijsjes’’ keuzemenu van €29,50 bestellen. Dan mag u een voor-, hoofd- en nagerecht uitkiezen van de uitgebreide kaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van zeewolffilet met gedroogde serrano chips, eendenbout in eigen vet gegaard of gebraden hertenbout? Uw Dinerbon is bij Restaurant De Bloemkool goed besteed. Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren en eventueel wijnen. Voor kleine eters kunnen de porties eventueel aangepast worden.

U kunt ook bij Restaurant De Bloemkool terecht voor een heerlijke lunch. Neem ook dan uw Dinercheque mee. Ze bakken hun brood zelf en beschikken over ruime assortimenten aan kazen en vleeswaren. Ze staan ook al jarenlang bekend om hun heerlijke omeletten. Geniet van een heerlijke lunch bij Restaurant De Bloemkool!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen