La Providence

Adres
Desiree Geeraertstraat 3, 5111 CH Baarle-Nassau
Telefoon
013 - 507 33 35
Nationale Dinerbon Baarle-Nassau La Providence
Nationale Dinerbon Baarle-Nassau La Providence
Nationale Dinerbon Baarle-Nassau La Providence

Met een Dinercheque in het bezit heeft u nu ook de mogelijkheid om aan te schuiven bij het prachtige restaurant La Providence gelegen in het pittoreske Baarle-Nassau. Baarle-Nassau, een plek op 20 minuten afstand van Tilburg en Breda, is een plek waar veel mensen op afkomen door de prachtige omgeving. Maar ook een bezoekje aan La Providence moet u zeker niet aan u voorbij laten gaan.

De prachtige schilderachtige witte gevel geeft decor aan het gastronomische restaurant wat in het mooie gebouw huist. Neem bij ons plaats en proef het neusje van de zalm uit de Franse keuken. De inrichting van het restaurant kent een heerlijke ongedwongen sfeer met een sfeervolle en warme setting. Bij lekker weer kunt u plaatsnemen in de mooie binnentuin waar u wordt omgeven door de meest prachtige mediterrane planten, zo krijgt u werkelijk waar een echt vakantiegevoel. Chef-kok Bas Vermeer zal met alle passie voor u aan de slag gaan om de meest lekkere Franse gerechten voor u klaar te maken. Deze gerechten worden vrijwel alleen maar bereid met dagverse, seizoensgebonden en waar mogelijk biologische producten en streekproducten. De vakkundigheid van de chef-kok en de kwaliteit van de producten zorgen voor een echte unieke culinaire ervaring. Neem uw Dinercheque mee en ervaar deze culinaire excellentie. Jan Fassaert een geboren gastheer en de eigenaar van het restaurant zal u luisterend oor bieden en advies geven over de meest lekkere bijpassende wijnen van het restaurant.

Zien we u snel een keer bij ons binnenstappen om te genieten van onze heerlijke Franse keuken? U bent natuurlijk ook van harte welkom met uw Dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen