Restaurant Twee

Adres
Heugterbroekdijk 2, 6003RB Weert
Telefoon
0495 - 525 024
Nationale Dinerbon Weert Restaurant Twee
Nationale Dinerbon Weert Restaurant Twee
Nationale Dinerbon Weert Restaurant Twee
Nationale Dinerbon Weert Restaurant Twee

Zoekt u een leuke plek voor een romantisch diner voor twee? Dan moet u bij Restaurant Twee zijn met uw Dinerbon! Dit sfeervolle restaurant is te vinden in het pittoreske dorpje Laar, in de buurt van Weert. Iedereen is welkom bij Restaurant Twee en dit geldt ook voor gasten die niet in het aangelegen hotel verblijven. U kunt hier genieten van fantastisch eten voor een schappelijke prijs. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee!

Restaurant Twee is geopend op woensdag tot en met zondag tot 22:00. Laat u in de watten leggen door de vriendelijke bediening en laat u verassen door het keukenteam. De chef werkt uitsluitend met verse seizoensgebonden gerechten, verwerkt in een wisselend menu. Dit wordt bij u aan tafel gepresenteerd. Voor slechts €35 of in ruil voor uw Dinerbon kunt u al een driegangenmenu bestellen. Proef het allerbeste van het seizoen! De meeste gerechten worden a la minute bereid. Het is daarom mogelijk om rekening te houden met eventuele allergieën en dieetwensen. Ze denken ook graag mee met gasten die bewust bezig zijn met hun eetpatroon. Vraag hier gerust naar, mocht u komen dineren met uw Dinercheque.

Ook voor fietsfanaten is er in de omgeving van Weert veel te beleven en te zien. Daarom biedt Restaurant Twee een speciaal weekendarrangement voor fietsers aan. Hier zit uiteraard ook een verrukkelijk diner bij! Kijk op de website voor meer informatie. Het enthousiaste team van Restaurant Twee hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen