Porta Mosa

Adres
Maaspoort 31, 6006 AK Weert
Telefoon
0495 - 54 72 83
Nationale Dinerbon Weert Porta Mosa
Nationale Dinerbon Weert Porta Mosa
Nationale Dinerbon Weert Porta Mosa
Nationale Dinerbon Weert Porta Mosa

Gewoon lekker tafel op z’n Italiaans? Dat kan met uw Dinerbon bij Ristorante Porta Mosa in Weert. Porta Mosa is gastvrij, gezellig en gemoedelijk en met uw Dinercheque bent u hier van harte welkom!

Porta Mosa bevindt zich aan de Maaspoort 31, vanwaar ook de naam is afgeleid. Hier wordt u meegenomen op een culinaire reis door heel Italië. De heerlijke gerechten worden vergezeld door pure Italiaanse wijnen en wij raden u ook zeker aan onze zelf gemaakte limoncello eens te proberen.

Porta Mosa bestaat nu ruim 19 jaar sinds het werd opgericht door eigenaar en chef-kok Nicola Balzano. Nicola groeide op in Bari in het zuiden van Italië en leerde in Venetië de fijne kneepjes van het koksvak. Eigenlijk per toeval belande hij in 1973 in Nederland waar hij verliefd werd en uiteindelijk nooit meer is vertrokken. En gelukkig maar, want nu laat hij al 19 jaar de mensen in de omgeving van Weert (en ver daarbuiten) genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft. In het sfeervolle restaurant met een mooie open keuken laat hij u niet alleen proeven maar ook zien hoe de Italiaanse keuken werkt. De attente bediening vertelt u hier ook graag meer over. En uw avond is helemaal compleet als u deze afrekent met uw Dinercheque!

Naast onze heerlijke diners kunt u bij Porta Mosa ook twee keer per jaar genieten alsof u op vakantie bent. Wij laten dan live artiesten uit Italië komen die prachtige muziek maken terwijl u geniet van speciale gerechten zoals ossobuco, frutti di mare en andere verse producten uit de streek Bari.  

Bij Ristorante Porta Mosa in Weert kunt u met uw Dinerbon echt Italiaans genieten. Wij hopen u snel te zien! Ook met uw Dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen