De Toerist

Adres
Maaseikerweg 280, 6006 SH Weert
Telefoon
0495 - 563 111
Nationale Dinerbon Weert De Toerist
Nationale Dinerbon Weert De Toerist
Nationale Dinerbon Weert De Toerist
Nationale Dinerbon Weert De Toerist

Als u zich ooit bevindt in de situatie waarin u uit Weert onderweg bent in de richting van Tungelroy dan is het restaurant De Toerist haast niet te missen. Het restaurant is door de jaren heen een begrip geworden wat er voor heeft gezorgd dat de vorige eigenaar op zijn lauweren ging rusten. Gelukkig is het restaurant van eigenaren gewisseld en hebben de nieuwe eigenaren een ander idee voor het restaurant. Zij hebben namelijk de kwaliteit van het eten hoog in het vaandel zitten en dat is te merken. Het restaurant is nu voor iedereen de aangewezen plek voor een geslaagde avond. Voor de kinderen is er speelgelegenheid zo ver het oog kan zien en voor de volwassenen is er meer dan genoeg lekkers te eten. En voor de portemonnee is er ook een optie. U kunt namelijk betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

De speelgelegenheid vertaalt zich naar een midgetgolfbaan van maar liefst 18 holes en meer speeltoestellen dan ze kunnen tellen. Het is wel fijn dat iedereen na al dat spelen lekker uit kan rusten op het verwarmde terras. Hier kunt u ook bestellen van de gevarieerde kaart waar voor ieder wat wils op te vinden is. Daarnaast wordt er ook altijd rekening gehouden met een mogelijke allergie of speciale wensen die u heeft. Zodra u het aangeeft zult u op uw wenken bediend worden.

Ze komen bij De Toerist hun gasten altijd tegemoet. Zo ook voor arrangementen. Het personeel van De Toerist staat u maar wat graag bij om voor u een feest of de receptie van een bruiloft te regelen. U hoeft het maar te bedenken en De Toerist zal het tot leven weken.

Zoals al was gezegd bent u ook van harte welkom om te betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen