Boerderij t Platteland

Adres
Lorbaan 1, 5814 AE Veulen
Telefoon
0478 550 653
Nationale Dinerbon Veulen Boerderij t Platteland
Nationale Dinerbon Veulen Boerderij t Platteland
Nationale Dinerbon Veulen Boerderij t Platteland
Nationale Dinerbon Veulen Boerderij t Platteland

Boerderij ’t Platteland is gevestigd in de landelijke omgeving van het Limburgse Veulen. Dit ligt in de buurt van Venray. Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor een hapje en een drankje met het hele gezin. Er is ruime parkeergelegenheid, ook voor uw fiets! Boerderij ’t Platteland is dagelijks geopend tussen 10:00 en 20:00.

Kom gezellig met uw kinderen langs bij Boerderij ’t Platteland en laat hen kennis maken met de natuur! Ze hebben een leuke en overzichtelijke kinderboerderij met dierenweide. Kinderen kunnen dan onder andere paarden, geiten, schapen, konijnen, cavia’s en kippen van dichtbij bekijken en aaien. Het is zelfs mogelijk om de dieren te helpen voeren. Daarna kunt u natuurlijk lekker zelf gaan eten met uw Dinerbon. Daarnaast is er ook een binnen- en buitenspeeltuin, skelterbaan en labyrinth. Uw kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, terwijl u toezicht houdt vanaf het terras. Zo wordt het een ontspannen dagje uit voor iedereen! Gedurende de dag kunt u met uw Dinercheque genieten van al het lekkers op de kaart zoals een kop soep, panini's, belegde broodjes, friet en snacks. Vanaf 18:00 kunt u ook dineren bij Boerderij ’t Platteland. Er is genoeg keuze, maar het is toch echt wel aan te raden om pannenkoeken te bestellen. De pannenkoeken worden dagelijks met zorg op ambachtelijke wijze bereid met een mix van boekweitemeel en tarwemeel. En een lekkere topping natuurlijk!

Boerderij ’t Platteland is uiterst geschikt voor een gezellig familieuitje. Na zo’n dag vol plezier moet er natuurlijk gezellig samen gegeten worden met de Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen