Corfu

Adres
Passage 6, 5801 BR Venray
Telefoon
0478 58 94 45
Nationale Dinerbon Venray Corfu
Nationale Dinerbon Venray Corfu
Nationale Dinerbon Venray Corfu
Nationale Dinerbon Venray Corfu

Voor een authentieke Griekse maaltijd hoeft u niet langer de grenzen over. U kunt namelijk hier in Nederland uitstekend genieten van de traditionele Griekse keuken, met een moderne twist. U hoeft niet verder te kijken dan het Griekse restaurant Corfu in Venray. Hier bent u altijd welkom. Bijvoorbeeld als u nog onbekend bent met bijzondere smaken van deze complexe keuken. Maar natuurlijk bent u ook meer dan welkom als u al een ervaren fijnproever van de Griekse cuisine bent. Het mooiste is nog dat u kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Venray is natuurlijk een leuke plek om eens een keertje op stap te gaan of om gewoon lekker te winkelen. Na een lange dag bezig te zijn is het dan wel fijn om ergens aan tafel te gaan zitten en nergens meer over na te hoeven denken. Daar is Corfu perfect voor. Omdat ze weten hoe belangrijk service is hebben ze alles op alles gezet om er voor te zorgen dat deze een hoge kwaliteit heeft. Zoals de vele terugkerende gasten kunnen beamen is dit dan ook meer dan geslaagd. Het is uiteindelijk de combinatie van lekker eten en goede service die voor een geslaagde avond zorgen. Als u geluk heeft komt u op een avond langs dat er Live muziek wordt gespeeld. Het authentieke geluid van de Griekse muziek sluit naadloos aan op de sfeer van het restaurant en het eten dat men hier op tafel zet.

Kom het snel een keertje uitproberen, ook als u wilt betalen met een cadeaubon bent u hier van harte welkom. Bijvoorbeeld de Diner Cadeau Dinerbon.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen