Brasserie SisterS

Adres
Plenkertstraat 25, 6301GK Valkenburg
Telefoon
043 8526229
Nationale Dinerbon Valkenburg Brasserie SisterS
Nationale Dinerbon Valkenburg Brasserie SisterS
Nationale Dinerbon Valkenburg Brasserie SisterS

Brasserie SisterS is een gezellige eetgelegenheid aan de Plenkertstraat in het centrum van Valkenburg. Met behulp van uw Dinercheque maakt u kennis met heerlijke gerechten en de kenmerkende Limburgse gastvrijheid. In 2013 is het restaurant heropend na een volledige metamorfose door de nieuwe eigenaressen. Door hun eigentijdse blik en enthousiasme is Brasserie SisterS uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplek voor zowel buurtbewoners als bezoekers. Iedereen is hier welkom! Dit geldt ook voor gasten met een Dinercheque.

Vanaf 16:00 kunt u bij SisterS terecht voor een koffie met vlaai of late lunch. Op de lunchkaart vindt u onder andere belegde Italiaanse bollen, lichte salades en knapperige schnitzels. Of bestel specialiteit van het huis: de Mega Valkburger! U kunt zowel na uw lunch als na uw diner met uw Dinercheque betalen. De dinerkaart bestaat uit diverse gerechten, waarbij een lekker stukje vlees centraal staat. Wat dacht u bijvoorbeeld van spareribs, kogelbiefstuk, varkenshaas medaillons of chicken wings? Uiteraard horen hier ook bijpassende garnituren en frites bij. De vegetariërs onder ons kunnen kiezen voor groentelasagne of tagliatelle met truffels. Zo kan iedereen die komt eten bij SisterS volop genieten van een smakelijke maaltijd.

Wilt u echt uitgebreid dineren met uw Dinercheque? Bestel dan een keuzemenu van drie gangen, waarbij u kunt kiezen uit het Valkenburg Menu, Plenkert Menu, SisterS Menu en het Deluxe Menu. Zo’n menu kunt u al bestellen vanaf €16,95! Bestel er nog een mooi glas wijn bij en uw diner is geslaagd.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen