Huis ter Geul

Adres
Neerhem 87, 6301 CG Valkenburg aan de Geul
Telefoon
043 - 60 12 032
Nationale Dinerbon Valkenburg aan de Geul Huis ter Geul
Nationale Dinerbon Valkenburg aan de Geul Huis ter Geul
Nationale Dinerbon Valkenburg aan de Geul Huis ter Geul

Met een dinerbon van Diner Cadeau bent u in het hele land welkom. Maar het zou zonde zijn om uw Dinerbon te gebruiken voor een middelmatig restaurant. Middelmatig gaat wat ver, maar vergeleken met Huis ter Geul in Limburg is het lastig vergelijken. De combinatie goede wijn, goed gezelschap en buitengewoon eten zorgen er voor dat Huis ter Geul een niveau weet te bereiken wat menig restaurant in Nederland niet zal weten te bereiken. Tevens ligt het Huis ter Geul, gelegen aan de gelijknamige rivier, in een gebied waar de natuur van een ongekende schoonheid is voorzien.

Menig uitbater zou, met een vergelijkbare locatie en omgeving, op zijn lauweren rusten. Niets is minder waar voor Huis ter Geul. Vanaf het moment dat de deuren open gingen van het Grand Café Hotel zijn ze dagelijks bezig geweest met zichzelf te verbeteren. Het resultaat is een ervaring die niet te versmaden is.

Door met een lokaal wijnhuis het op een akkoord te gooien weten ze bij Huis ter Geul de meest exclusieve wijnen te bemachtigen. Dat is op zich niet heel bijzonder. Wat van de exclusieve wijnen een ervaring weet te maken is uitzonderlijk bedreven chef-kok. Door een kaart te maken die naadloos aansluit op de complexe smaken van de wijnen weet hij het klaar te spelen om voor iedereen een bijzondere ervaring klaar te maken.

Waar wacht u nou op? Gebruik die dinerbon van Diner Cadeau snel bij Grand Café Hotel Huis ter Geul.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen