Taverne Chalet

Adres
Vaalserhaagweg 5, 6291 CN Vaals
Telefoon
043-3061883
Nationale Dinerbon Vaals Taverne Chalet

Taverne Chalet is een knus en traditioneel familiebedrijf, gevestigd in de Limburgse gemeente Vaals. U kunt hier dagelijks vanaf 10:00 terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Betalen kan hier ook met uw Dinerbon! U hoeft dus alleen maar achter over te leunen en te genieten van het heerlijke eten, gemoedelijke sfeer en de typische Limburgse gastvrijheid. Taverne Chalet beschikt over een ruim assortiment aan gerechten waardoor iedere gast altijd 100% tevreden terug naar huis keert. Ook u bent van harte welkom en uw Dinercheque is dat ook.

Als het weer het toe laat, kunt u ook gezellig op het zonnige terras gaan zitten. Hier kunt u bijvoorbeeld weer helemaal tot rust komen na een bezoekje aan het drielandenpunt of na een lange fietstocht in de bossen. Een echte Limburgse maaltijd zal dan heerlijk smaken! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon het Limburgse zuurvlees, het konijn bereid op Limburgse wijze of de Limburgse forel. Met name de vleesliefhebber kan een zeer prettige avond beleven bij Taverne Chalet. Ze hebben onder andere biefstuk, entrecote, tournedos, t-bone steak en gegrilde varkenssteak op de menukaart staan. Bestel hierbij ook de licht pikante ‘’Chalet-saus’’ met verse uien, knoflook, paprika en champignons. Heeft u een bepaalde allergie? Geef dit dan gerust door aan de bediening.

Als u graag de kinderen mee wilt nemen tijdens een gezellig avondje uit, kunt u ook terecht bij Taverne Chalet. Neem ook dan uw Dinercheque mee! Op de speciale kinderkaart vindt u bijvoorbeeld pannenkoeken, vissticks, pasta met tomatensaus en schnitzel. Zo kunnen ook de kleintjes gezellig met uw mee eten!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen