Restaurant de Raadskelder

Adres
Koningin Julianaplein 49, 6291 AR Vaals
Telefoon
043 407 3639
Nationale Dinerbon Vaals Restaurant de Raadskelder
Nationale Dinerbon Vaals Restaurant de Raadskelder
Nationale Dinerbon Vaals Restaurant de Raadskelder
Nationale Dinerbon Vaals Restaurant de Raadskelder

Restaurant de Raadskelder is al geruime tijd een begrip in Vaals en omstreken. Met uw Nationale Dinerbon kunt u hier op ontspannen en sfeervolle wijze dineren in ons gezellige restaurant. Zoals de naam al doet vermoeden is de Raadskelder gevestigd op één verdieping onder de begane grond. Maakt u zich echter geen zorgen over het eventuele gebrek aan uitzicht; ons restaurant is erg knus en sfeervol ingericht. Wij weten zeker dat u zich zo thuis voelt! De doelstelling van Hans Moonen, onze chef-kok, is om u op een ongedwongen wijze te laten genieten van onze prachtige gerechten, die overigens met de seizoenen meegaan. Bij ons dineren staat dan ook garant voor elke keer een nieuwe verrassing. Zeker als u langskomt op één van onze thema-avonden, zoals de Tapas & Wijn avond, waar u op Spaanse wijze kunt genieten van een diner, wijn en muziek.

In onze keuken werken wij het liefst met lokale, ambachtelijk geproduceerde ingrediënten. Onze forellen komen uit een visvijver in Mechelen, onze Valdieu kaas komt uit de Val-dieu abij en ons rundvlees is afkomstig van Blanc  Blue Belge-rund. Onze passie voor ambachtelijke ingrediënten proeft u ook terug in de gerechten op onze kaart. Met uw Nationale Dinercadeaubon kunt u bij ons genieten van pure, eerlijke gerechten. Als u niet zo goed weet waar u zin in heeft kunt u genieten van ons 3-gangendiner of ons verrassingsmenu.

Kom gerust een keer langs bij de Raadskelder met uw Nationale Dinerbon. Wij kijken uit naar uw komst en we hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen