Restaurant t Gulikshoes

Adres
Ophoven 1, 6133 XP Sittard
Telefoon
046 - 4512402
Nationale Dinerbon Sittard Restaurant t Gulikshoes
Nationale Dinerbon Sittard Restaurant t Gulikshoes
Nationale Dinerbon Sittard Restaurant t Gulikshoes
Nationale Dinerbon Sittard Restaurant t Gulikshoes

De ziel van Limburg beleeft u in ’t Guliks hoes, ook met uw Dinerbon! Van oorsprong was ’t Guliks Hoes een markante caféboerderij uit 1862, maar de geschiedenis gaat nog veel verder terug. In het mooie restaurant bent u helemaal op de goede plek voor een privé-diner, maar ook voor een zakenlunch, familiediner of vriendenuitje. Dankzij de uitstekende keukenbrigade kunt u geheel naar wens genieten van buffetten, brunches, diners, dinerbuffetten, themabuffetten, barbecues en uiteraard ook een mooie à la carte kaart. Met uw Dinercheque kunt u gemakkelijk afrekenen. Ook kunt u in de lounge van het restaurant plaatsnemen voor een lekker aperitiefje of voor een gezellige borrel.

Op ons menukaart vindt u een ruime selectie vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze kaart wordt altijd aangevuld met ons steeds wisselende menu en zelfs een verrassingsmenu! Wij proberen altijd zoveel mogelijk gebruik te maken van seizoens- en streekgebonden producten van de beste kwaliteit. Onze mosselproeverij met mosselen in drie verschillende bereidingen is ook zeker het proberen waard. Voor onze kleinste gasten hebben wij ook lekkere kindermenu’s opgesteld. Kom binnen met uw dinercheque en laat u verrassen!

De naam Gulikshoes komt uit 1400 toen de hertog van Gulik voor een bedrag van 70.000 goudstukken het gebied Born, Sittard en Susteren verwierf. 400 jaar maakte de vestingstad Sittard deel uit van Hertogdom Gulik in het Duitse keizerrijk. Geen wonder dus dat dit zijn sporen heeft nagelaten. Onder andere op de naam van onze prachtige carréboerderij, waardoor tegenwoordig op ambachtelijke wijze horeca wordt bedreven.

Bij Restaurant ’t Gulikshoes is het genieten op maat. Elke gelegenheid is uniek en daar dragen wij graag aan bij. Kom eens langs met uw Dinerbon om onze interpretatie van Limburgs genieten te beleven!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen