Schinvelder Hoeve

Adres
Brunsummerstraat 65, 6415CR Schinveld
Telefoon
045-5272829
Nationale Dinerbon Schinveld Schinvelder Hoeve
Nationale Dinerbon Schinveld Schinvelder Hoeve
Nationale Dinerbon Schinveld Schinvelder Hoeve

Totaal en op ieder vlak genieten met uw Dinercheque doet u bij de prachtige Schinvelder Hoeve in het Schinveld in Limburg. Al in 1385 werd deze prachtige carréhoeve gebouwd en hij staat ook wel bekend als Landgoed Huis Heyenhoven, wat de eerste bekende naamsvermelding is. Schinvelder Hoeve biedt u alles wat u als particulier of als bedrijf zou kunnen wensen. De sfeer, persoonlijke aandacht en kwaliteit maken het de perfecte locatie voor uw congres, cursus, bruiloft of zelfs romantische overnachting. U kunt hier echter ook terecht voor een heerlijk diner in het gezellige restaurant, een luxe high tee met alles erop en eraan of een koel drankje op een van de terrassen.

Alles is mogelijk in de prachtige ruimtes van Schinvelder Hoeve. De hoeve is recentelijk met veel liefde verbouwd en oud en nieuw ontmoeten elkaar hier. Zo is er een opvallende entree, een sfeervolle binnenplaats en vele andere mooie historische ruimtes. Schinvelder Hoeve ligt midden in het groen wat een prachtig uitzicht geeft. Ook is het restaurant makkelijk bereikbaar vanaf de N274. Deze verbindt Brunssum met de Duitse grens en de Parkstad Ring.

De kaart van Schinvelder Hoeve is zeer gevarieerde gerechten en voornamelijk geïnspireerd op de Frans-Méditerrane keuken. U kunt a la carte een heerlijk menu samenstellen of u geniet bijvoorbeeld van een uitgebreid buffet. Voor de koks van Schinvelder Hoeve is het geen probleem als u een allergie of speciaal dieet heeft. Zij bereiden met liefde voor u een lekker alternatief.

U kunt uw Dinercheque bij Schinvelder Hoeve uitstekend besteden. Waar wacht u nog op?

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen