Geweun Angers

Adres
Hamstraat 24, 6041 HB Roermond
Telefoon
0475-319087
Nationale Dinerbon Roermond Geweun Angers
Nationale Dinerbon Roermond Geweun Angers

Met uw dinerbon uit eten gaan op een bijzondere plek in het centrum van Roermond. Het is nu mogelijk bij restaurant Geweun Angers, een nieuw restaurant dat u kunt vinden in de Hamstraat 24! Op dezelfde plek was voorheen Koetshuis Roermond gevestigd. Omdat het restaurant op een zeer centrale plek ligt in de stad, is een bezoek aan restaurant Angers met uw dinercheque zeer goed te combineren met een andere activiteit in Roermond. U kunt vervolgens heerlijk ontspannen en bijkomen onder het genot van een lekker kopje koffie of een volledige maaltijd.

Op het menu van restaurant Geweun Angers staan gerechten die allen met veel passie en met pure, verse ingrediënten worden bereid. Een deel van de gerechten van de kaart die u bij uw bezoek met uw dinerbon kunt bestellen zijn extra bijzonder. Zij worden namelijk bereid in een speciale houtskooloven, Mibrasa genaamd, waarin te temperatuur kan oplopen tot maar liefst 300 graden. Het koken en bakken op een dergelijke temperatuur geeft een bijzondere smaak aan deze gerechten die u echt eens geproefd moet hebben! Uiteraard kunt u bij de gerechten genieten van een lekker glas wijn. Vraag de bediening naar de verschillende soorten die in het restaurant worden geschonken.

Wilt u graag zo’n bijzonder en smaakvol gerecht uit de Mibrasa proberen en wilt u bovenal graag een gezellige middag of avond uit eten gaan in het centrum van Roermond? Dan houdt nu niets u meer teen om een tafel te reserveren bij Geweun Angers en met uw dinercheque op weg te gaan naar de Hamstraat 24!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen