Stadscafe Lure

Adres
Grote Looiersstraat 7, 6211 JH Maastricht
Telefoon
043 321 1775
Nationale Dinerbon Maastricht Stadscafe Lure
Nationale Dinerbon Maastricht Stadscafe Lure
Nationale Dinerbon Maastricht Stadscafe Lure

Als u onbekend bent met de charme van Maastricht is het nu het moment om eens kennis met deze prachtige stad te maken. In de stad komen op vele plekken het heden en het verleden samen. Op een van die snijpunten is het oude stadscafé LURE te vinden. Dit café is onderdeel van de rijke historie van de stad maar is alles behalve ouderwets te noemen. U kunt nu genieten van dit snijpunt van nieuw en oud genieten met uw dinerbon, van DinerCadeau.

Door een hedendaagse gastvrijheid te combineren met een ambiance die knipoogt naar de tijd van weleer kan LURE u een ervaring aanbieden die moeilijk te evenaren is. Met al het beste uit de keuken en uit de tap zal het een bezoekje zijn dat u niet snel vergeet. Uit de tap vloeit het eerlijke Brand bier, waar men in Maastricht meer dan trots op is. U kunt ook als liefhebber van wijn terecht bij LURE. In samenwerking met de bediening kunt een keus maken uit een flinke collectie wijnen. Uit de keuken komen diverse huisgemaakte gerechten die een streling voor de tong zijn. U kunt ook kiezen voor het Week-menu, een kaart die wekelijks weer een aangename verrassing is. Dat is een goede deal voor uw Dinerbon.

U kunt plaatsnemen in het gezellige stadscafé of u geniet van het pittoreske terras met een dak van platanen. Door de combinatie van het café en het mooie terras is LURE de aangewezen locatie voor een intiem familiefeestje of een gezellige bedrijfsborrel. Of kom langs op één van de bijzondere evenementen die LURE zelf organiseert. Denk hierbij aan het Salsa- en Tangofestival dat in het laatste weekend van augustus plaatsvind.

Wacht niet langer en kom naar Maastricht. Waar u terecht kunt met een Dinerbon van DinerCadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen