Kapulaga

Adres
Hoogbrugstraat 23, 6221CN Maastricht
Telefoon
043 7502588
Nationale Dinerbon Maastricht Kapulaga
Nationale Dinerbon Maastricht Kapulaga

Restuarant Kapulaga is gevestigd aan de Hoogbrustraat in Maastricht. U kunt hier heerlijk eten met uw dinercheque en gelijk kennismaken met de Indonesische keuken! Restaurant Kapulaga heeft een sleutelwoord: authenticiteit. De prachtige sierlijke muren en de verschillende tinten bruin zorgen voor een speciale en aangename sfeer in het restaurant. Natuurlijk helpt ook het vriendelijke personeel mee aan een geweldige sfeer! U hoeft zich zeker geen zorgen te maken, want al uw vragen en wensen kunt u zeker kwijt bij het restaurant. Zo heeft u een zorgeloze avond waar u alleen maar van kunt genieten. Neem gerust uw kinderen, ouders, familie, vrienden of romantische date mee, want iedereen is van harte welkom in restaurant Kapulaga!

Verschillende heerlijke Indonesische gerechten worden in de keuken bereid door de uitstekende chef-kok en bazin Uci de Bakker. Zij steekt veel liefde en tijd in de gerechten waardoor er een hoge kwaliteit aan gerechten ontstaan. Dat is ideaal voor uw dinerbon! Een aantal gerechten van de ruime keuze kaart zijn: Laksa Jakarta met kip, garnalen en groenten in kokosmelk, vegetarische soep Tahu, Udang Saus Tiram met Katjang Mete met 6 grote garnalen in oestersaus en cashewnoten en Raja dan Singkong/Ubi met banaan en cassave gekookt met pandankokosmelk. Door een ruim aanbod aan heerlijke gerechten zal er voor iedereen zeker iets lekkers tussen zitten. U kunt dus jong en oud kennis laten maken met de Indonesische keuken!

Met zijn allen maken wij er iets moois van bij restaurant Kapulaga! Ga dus snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen