Harbour Club

Adres
Bassinkade 4, 6211 AL Maastricht
Telefoon
043 4506666
Nationale Dinerbon Maastricht Harbour Club
Nationale Dinerbon Maastricht Harbour Club
Nationale Dinerbon Maastricht Harbour Club
Nationale Dinerbon Maastricht Harbour Club

Goed nieuws! U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinercheque de mooie stad Maastricht culinair te gaan verkennen. Uw ontdekkingstocht begint bij restaurant Harbour Club. Harbour Club is een sfeervol restaurant met een gezellig terras aan het water en een moderne lounge waar u kunt genieten van een glas bubbels bij de open haard. De mooie stenen bogen die als muren en dak functioneren geven het restaurant een zeer bijzondere sfeer die goed past bij het historische aangezicht van de stad Maastricht. Zowel bewoners van Maastricht als bezoekers van deze bruisende stad zijn van harte welkom om met hun dinercheque te komen genieten van de gerechten die zijn geïnspireerd door de Franse en Mediterrane keuken.

Laat u verassen door een verassingsmenu van de chef, dat zorgvuldig voor u zal worden samengesteld van de verse ingrediënten. Met bepaalde evenementen zijn er ook themamenu’s te verkrijgen, zoals een moederdagmenu met gebakken zwaardvis, steak van limousin rund en een chocolade surprise. High tea of high wine? Vraag de bediening naar de mogelijkheden en kom vooral ook uw feestelijkheden vieren bij Harbour Club.

Wanneer u een bezoek brengt aan het prachtige Maastricht is de Harbour Club dus zeker een plaats waar u helemaal tot rust kunt komen na en dag cultuur snuiven, wandelen of winkelen. Ook is het de perfecte uitvalsbasis om het nachtelijke Maastricht te gaan ontdekken! Hopelijk snel tot ziens, en vergeet niet uw dinercheque mee te brengen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen