Restaurant Drielanden

Adres
Mamelis 6, 6295 NB Lemiers
Telefoon
043 - 306 1356
Nationale Dinerbon Lemiers Restaurant Drielanden
Nationale Dinerbon Lemiers Restaurant Drielanden
Nationale Dinerbon Lemiers Restaurant Drielanden

Als u op zoek bent naar een culinaire verrassing dan bent u in ons sfeervol ingerichte restaurant met een open haard aan het goede adres. Doordat de maaltijden in ons restaurant altijd gevarieerd zijn en worden bereid met zoveel mogelijk verse ingrediënten. Ons uitgebreide menu wordt altijd aangevuld met keus uit seizoen gerechten. Deze speciale gerechten worden bijna exclusief bereid met streekproducten. U kunt ook altijd zonder problemen betalen met een Diner Cadeau Dinerbon.

Het eerste wat u op zal vallen, zodra u binnenkomt, is de huiselijke en gemoedelijke sfeer die de lounge ademt en dat het onlangs verbouwde café nog steeds enorm gezellig is. Als u net terug komt van een lange wandeling, dagtocht of een dagje lekker fietsen dan is ons lommerrijke tuin met comfortabele zitplaatsen de aangewezen locatie om eens lekker uit te rusten. Daarnaast is er ook een grote parkeerplaats die wij niet hoeven te delen met andere etablissementen in de omgeving, waardoor er altijd plek voor u is. Ook hebben we een beveiligde stalling voor kleine voertuigen zoals fietsen en motoren. Wij vinden het immers van het grootste belang dat u met een grote glimlach weer naar huis gaat. Maar met de ervaring die ons personeel over de jaren heeft weten te vergaren moet dit wel lukken.

U zult bij de Piethaan altijd met open armen worden ontvangen. Ons uitermate gastvrije personeel probeert u op uw wenken te bedienen. Wij hopen dan ook om u weer terug te zien komen. U kunt dan natuurlijk ook gewoon weer met een dinerbon van Diner Cadeau betalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen