Brasserie Bij Schilte

Adres
Mariaplein 1, 5988 CH Helden
Telefoon
077 306 7200
Nationale Dinerbon Helden Brasserie Bij Schilte
Nationale Dinerbon Helden Brasserie Bij Schilte

Brasserie ‘’Bij Schilte’’ bevindt zich in Hotel Antiek dat gevestigd is aan het Mariaplein in Helden. U kunt hier nu heerlijke eten met uw dinerbon! Bij Schilte beschikt over een aangename lichte ruime waar er plaats is voor 70 gasten. De oude en sierlijke inrichting brengt een bijzondere sfeer met zich mee. Het personeel van de Brasserie gaat enthousiast te werk en helpt u met al uw vragen en wensen. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken en kunt u heerlijk genieten van uw gerecht. Bij Schilte is de ideale plek voor jong en oud! Neem dus gerust uw kinderen of vrienden mee, want iedereen is van harte welkom.

In de keuken van de Brasserie worden verrukkelijke gerechten gemaakt. Deze gerechten worden gemaakt met verse en lokale streekproducten. Bijvoorbeeld heerlijke champignons, asperges, verschillende fruit soorten en kaas. Voor de lunch heeft u heerlijke keuzes uit onder andere Old Amsterdam stokbrood, walnoten / komkommer of een salade met vis, vlees of vegetarisch. Voor het diner zijn er verrukkelijke voor-, hoofd- en nagerechten waar u zeker van gaat watertanden! Neem bijvoorbeeld een heerlijke wildbouillon als voorgerecht, een wildstoof met fazant / hert / gans / gratin als hoofdgerecht en een heerlijke ijscoupe met vier verschillende smaken om het diner mee af te sluiten. Heel veel keuze voor uw dinercheque! Voor iedereen is er zeker iets lekkers te eten.

De keuken van Brasserie Bij Schilte is geopend vanaf 12:00 uur. Ga dus gezellig eens langs om heerlijke te lunchen of dineren en neem zeker uw dinercheque of dinerbon mee om deze te verzilveren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen