Balkan Restaurant Macedonie

Adres
Lindeplein 15, 6444 AT Brunssum
Telefoon
045 - 3690516
Nationale Dinerbon Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Nationale Dinerbon Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Nationale Dinerbon Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Nationale Dinerbon Brunssum Balkan Restaurant Macedonie

Zoekt u een leuke locatie in de buurt van het Zuid-Limburgse Brunssum om uw Dinerbon te besteden? Probeer eens iets nieuws en ga dineren bij Balkan Restaurant Macedonië. Het enthousiaste keuken- en bedieningsteam doet hard haar best om u een onvergetelijke avond bezorgen. U kunt er kennis maken met traditionele Macedonische gerechten met een eigentijdse twist. Het team staat zeven dagen per week vanaf 16:00 voor u klaar. Het is mogelijk om online alvast een tafel reserveren. Neem ook uw Dinercheque mee!

Balkan Restaurant Macedonië is volledig ingericht in Balkanstijl en is daarbij voorzien van sfeervolle kaarsen en traditionele muziek. Het lijkt net alsof u in het buitenland bent! Vooral in de zomer is het zonnige terras bij uitstek geschikt om het vakantiegevoel op te wekken. Op de uitgebreide menukaart staan verschillende vlees- en visgerechten. Probeer bijvoorbeeld de ‘’Ćevapčići’’, een typisch Macedonisch gerecht van gehaktrolletjes met rijst. Vanaf twee personen kunt u ook kiezen voor een schotel in ruil voor uw Dinerbon. Samen met uw tafelgenoot deelt u verschillende soorten vlees, waardoor u echt een culinaire ontdekkingsreis kunt maken door de Macedonische keuken. Ook is zo’n schotel perfect voor de echte vleesliefhebber! Het restaurant beschikt ook over een kindermenu, zodat zelfs uw kinderen kunnen meegenieten van de Macedonische keuken.

Maak uw diner compleet met een flesje Macedonische wijn en natuurlijk een glas Šljivovic. Deze traditionele pruimenbrandewijn is zeer geliefd in de Balkanlanden. Bestel na het hoofdgerecht vooral nog een heerlijk dessert, zoals de banaanpannenkoekje met chocola. Kom dus snel langs met uw Dinercheque en geniet van een nieuwe eetervaring!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen