Restaurant de Wintertuin

Adres
Raayerveldlaan 6, 5991EN Baarlo
Telefoon
077 - 3214000
Nationale Dinerbon Baarlo Restaurant de Wintertuin
Nationale Dinerbon Baarlo Restaurant de Wintertuin
Nationale Dinerbon Baarlo Restaurant de Wintertuin
Nationale Dinerbon Baarlo Restaurant de Wintertuin

Om te ervaren hoe het is om te genieten van het leven moet u afreizen naar het noorden van Limburg. Hier wordt deze vaardigheid nog dagelijks gecultiveerd. Een goed voorbeeld hiervan is het Sandton hotel Château De Raay in Baarlo. Dit oude kasteel is gevuld met koninklijke suites waar u royaal kunt overnachten. Maar tot u een diner hebt gehad in het bijzondere restaurant van het hotel, De Wintertuin, zult u niet kunnen begrijpen wat de Noord Limburgers bedoelen met Bourgondisch leven. De drempel om deze ervaring aan u zelf mee te geven is tegenwoordig zo laag dat het zonde zou zijn om hem links te laten liggen. U kunt namelijk gewoon betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

De keuken van dit bijzondere restaurant wordt aangevoerd door een zeer ervaren chef-kok, Dylan van Hirtum. Door zijn jarenlange ervaring als chef-kok weet hij precies wat dit begrip, Bourgondisch leven, inhoudt. Hij heeft namelijk stad en land afgezocht naar het antwoord. Zijn ‘Globe Trotting’ verleden heeft hij kunnen toepassen in zijn menu’s. Het is dan ook geen verrassing dat zijn 4- tot 5 gangen menu’s, Menu du Chef, u steil achterover doet slaan van de bijzondere smaken. Daarnaast kunt u bij De Wintertuin ook altijd met een gerust hart eten. Van Hirtum kijkt met arendsogen toe terwijl er wordt ingekocht zodat hij de kwaliteit en duurzaamheid van de ingrediënten kan waarborgen.

Durf u zelf te verwennen en reis met spoed af naar Baarlo in het noorden van Limburg. Het is maar een kleine reis en zeker de moeite waard. Vooral omdat ze ook de dinerbon van Diner Cadeau accepteren.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen