Restaurant Land van Kokanje

Adres
Oude Boteringestraat 9, 9712 GB Groningen
Telefoon
050 318 0622
Nationale Dinerbon Groningen Restaurant Land van Kokanje
Nationale Dinerbon Groningen Restaurant Land van Kokanje

Woont of werkt u in de buurt van Groningen en zoekt u nog een leuke plek om uw Dinerbon te verzilveren? Denk dan eens aan het gezellige Restaurant Land van Kokanje. De naam van het restaurant komt van de Middeleeuwse benaming voor Luilekkerland, een sprookjesland met een overvloed aan lekker eten en drinken. Het is dus wel duidelijk wat er bij Restaurant Land van Kokanje te vinden is! Ze zijn zeven dagen per week geopend en ook u bent van harte welkom voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Neem gerust uw Dinercheque mee.

Op de menukaart van Restaurant Land van Kokanje vindt u bijzondere gerechten met de allerbeste producten. Zo koken ze onder andere met heerlijke zalm, dry-aged entrecote, Hollandse landkip, Noordzeetong en veel seizoensgroenten. De zalm komt in hele zijdes binnen, waarna het eerst 24 uur lang gepekeld wordt en daarna 24 uur gerookt in de rookoven. Dit zorgt voor een hele bijzondere smaak! Zo kunt u de Dinerbon bijvoorbeeld inwisselen voor gerookte zalm en zeetongrolletjes met gepofte bieten, vanille-olie en een kalfsjus. Ook de vleesliefhebber aan het juiste adres bij Restaurant Land van Kokanje. Zo serveren ze onder andere een geroosterde hamburger van entrecote met tomaat-paprikamarmelade en zeewiermayonaise. Geniet van een bijzonder diner met uw Dinercheque!

Bent u vegetariër? Ook dan kunt u zich bij Restaurant Land van Kokanje laten verassen met een bijzonder diner. Bestel bijvoorbeeld gefrituurde champignons gevuld met kaasfondue of een stamppotje van zoete aardappel, rucola en oude Hollandse kaas. Het team van Restaurant Land van Kokanje hoopt u spoedig te mogen verwelkomen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen