Het Heerenhuis

Adres
Spilsluizen 9, 9712 NR Groningen
Telefoon
050 3120438
Nationale Dinerbon Groningen Het Heerenhuis
Nationale Dinerbon Groningen Het Heerenhuis
Nationale Dinerbon Groningen Het Heerenhuis
Nationale Dinerbon Groningen Het Heerenhuis

Aan het water bij de Spilsluizen in Groningen treft u Het Herenhuis, waar u met de Nationale Dinerbon kunt genieten van een complete horeca-ervaring. De spreekwoordelijke huiskamer van Het Herenhuis is ons mooie grand-café. Het café is modern koloniaal ingericht en oogt gezellig en fris. Geniet van een hapje of een drankje aan onze statige stamtafel, in onze comfortabele zithoek of in de ruime fauteuils. Het Herenhuis opent dagelijks om negen uur de deuren, vanaf wanneer u welkom bent voor een kopje koffie en een krantje. Later op de dag kunt u bij ons prettig lunchen, borrelen en dineren. De warme ambiance en het vriendelijke personeel zullen er voor zorgen dat u zich zo thuis voelt bij Het Herenhuis.

Met uw Dinercadeaubon kunt u prettig en ontspannen lunchen bij ons. Van lekkere maaltijdsalades tot heerlijk belegde broodjes, voor een lekkere lunch bent u bij Het Herenhuis aan het juiste adres. Wat later op de dag kunt u eenvoudig zelf een diner van meerdere gangen samenstellen van onze à la carte menukaart. Mocht dat teveel zijn dan kunt u de gerechten ook gewoon los bestellen. Geniet van de rode mulfilet, de gemarineerde spareribs of de overheerlijke kaasfondue van Emmenthaler en Gruyère. Voor de lichtere eter hebben wij ook een aantal heerlijke maaltijdsalades in de aanbieding. Waar u ook zin in heeft, bij ons kunt u genieten van een heerlijk gerecht.

Kom snel een keer bij ons langs met uw Nationale Dinerbon. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in Het Herenhuis.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen