Grieks Restaurant Olympia

Adres
Zwanestraat 12, 9712CM Groningen
Telefoon
050-3123846
Nationale Dinerbon Groningen Grieks Restaurant Olympia
Nationale Dinerbon Groningen Grieks Restaurant Olympia

Restaurant Olympia is, zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden, een Grieks restaurant die u kennis laat maken met de traditionele smaken die dit prachtige land u te bieden heeft. Het restaurant is te vinden in het centrum van Groningen en is al sinds 1986 een begrip onder stadsbewoners. Restaurant Olympia staat bekend om haar heerlijke verse gerechten en traditionele Griekse gastvrijheid. Ook u bent er van harte welkom, op dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00. Neem gerust uw Dinercheque mee!

Als u Restaurant Olympia binnenstapt, wordt u hartelijk begroet door de gastheer/gastvrouw. Als u geluk heeft krijgt u zelfs meteen een glaasje ouzo in uw hand gedrukt. Bestel met uw Dinercheque een uitgebreid driegangendiner of gewoon a la carte. Op de menukaart vindt u een groot assortiment aan grillspecialiteiten, visgerechten, ovengerechten en een aantal vegetarische opties. Alle hoofdgerechten zijn royaal geportioneerd en worden geserveerd met aardappelen, rijst, salade en sperziebonen. U zult Restaurant Olympia dus niet hongerig verlaten! Bent u met twee personen? Probeer dan met uw Dinercheque één van de gemengde schalen. De Olympia-schaal bevat bijvoorbeeld ossenhaasspiesen, lamshaasjes, sousukia en tzatziki. Bestel er nog een glaasje Griekse wijn bij en uw romantische avond uit is compleet!

Bent u dol op de Griekse keuken maar heeft u meer zin om in het comfort van uw eigen huiskamer te dineren? Dan is het ook mogelijk om de Griekse lekkernijen af te halen. Dit kan uiteraard ook met uw Dinercheque. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen