El Txoko

Adres
Oude Kijk in 't Jatstraat 53, 9712 EC Groningen
Telefoon
050-3114555
Nationale Dinerbon Groningen El Txoko
Nationale Dinerbon Groningen El Txoko
Nationale Dinerbon Groningen El Txoko

Bij het restaurant El Txoko in Groningen wordt u het gevoel gegeven alsof u een avondje in Baskenland doorbrengt, de roemruchte provincie van Spanje. In dit restaurant wordt alles op alles gezet om voor u het beste van de Spaanse keuken op tafel te zetten. U hoeft dus niet meer zelf op vakantie om te genieten van het Iberisch Schiereiland. U voelt zich direct thuis door de persoonlijke en ongedwongen sfeer. U kunt nu ook terecht bij El Txoko met een Dinercheque.

Al gelijk sinds de opening is het de buurtbewoners bekend dat u voor een avondje zorgeloos uit eten het beste terecht kunt bij dit gezellige tapas restaurantje. Ook de studenten uit Groningen weten het restaurant vaak te vinden. De gast staat namelijk altijd centraal bij El Txoko, het personeel zal alles uit de kast halen om dat waar te maken. Ook de keuken haalt het onderste uit de kan om voor u een ongekende ervaring neer te zetten. Bij de lunch kunt u kiezen van onze uitgebreide lunchkaart met Spaanse lunch specialiteiten. Voor het diner trekken wij helemaal alles uit de kast. Dan kunt u onbeperkt pakken van onze pinxtos, die in de gekoelde vitrines op de bar staan. Pinxtos zijn de beroemde eenhapsgerechtjes aan een prikkertje en met stokbrood. U rekent aan het eind van uw maaltijd enkel het aantal prikkertjes dat u heeft af. Zo eet u lekker in uw eigen tempo en precies waar u zin in heeft.

Wat de hele avond compleet maakt is de passende sfeer. Het is El Txoko gelukt om de sfeer van de echte Spaanse Cantinas na te bootsen. Een sfeer die kunt betalen met de Dinercheque. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen