Eetcafe de Gans

Adres
Diephuisstraat 6, 9714 GW Groningen
Telefoon
050-5790448
Nationale Dinerbon Groningen Eetcafe de Gans
Nationale Dinerbon Groningen Eetcafe de Gans
Nationale Dinerbon Groningen Eetcafe de Gans
Nationale Dinerbon Groningen Eetcafe de Gans
Nationale Dinerbon Groningen Eetcafe de Gans

Eetcafé de Gans is hét adres voor een sfeervol diner. De Gans bevindt zich in de Korrewegbuurt in het mooie Groningen. Ook hier kunt u nu met uw Dinercheque betalen. De gans steelt bij de Gans in het interieur en op de kaart de show, maar de Gans heeft nog een ander zeer opvallende kwaliteit; de bediening is namelijk nergens zo oprecht aandachtig als hier. Zij maken van uw bezoek aan de Gans een onvergetelijke ervaring. Onze gasten vertrekken altijd opgetogen en opgeladen ons restaurant. Dit ziet u ook terug in de beoordeling op sites als iens.nl.

Onze menukaart doet hier niet aan onder. Wij serveren internationale gerechten klaargemaakt met enkel biologische producten die uit de streek komen. Dit resulteert in heerlijk en eerlijk eten. In ons restaurant kunnen 55 gasten plaatsnemen. Met een groep tot 12 personen kunt u a la carte bestellen, daarna overleggen wij graag over een passend 3 of 4 gangen menu. Wij houden graag rekening met al uw speciale (dieet)wensen. Voor de vegetariër hebben wij vele heerlijke gerechten en ook allergenenvrije gerechten zijn geen probleem. Wanneer u dit bij de reservering even aangeeft gaan wij hier met veel liefde mee aan de slag. Extra speciaal de diverse gerechten die wij met veel passie aan tafel bij u bereiden!

De wijnen kunnen niet onvermeld blijven. Door onze speciale wijnentap kunnen wij vele wijnen per glas schenken. Onze bediening adviseert u graag over een wijn die perfect bij uw gerecht past.

Zien wij u snel in ons gezellige eetcafé? Vergeet uw Dinercheque niet! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen