Hotel Aduard

Adres
Friesestraatweg 13, 9831TB Aduard
Telefoon
050 4031400
Nationale Dinerbon Aduard Hotel Aduard
Nationale Dinerbon Aduard Hotel Aduard
Nationale Dinerbon Aduard Hotel Aduard
Nationale Dinerbon Aduard Hotel Aduard

In Aduard, een pittoresk plaatsje in het mooie en weidse Groningen, ligt aan de Friesestraatweg 13 het Best Western Hotel Aduard. Het moderne gebouw bevindt zich midden tussen de weilanden en het uitzicht vanuit de hotelkamers is dan ook prachtig. U kunt bij Best Western Hotel Aduard sfeervol komen overnachten, maar het hotel heeft meer te bieden. Het beschikt namelijk over een fijn restaurant waar u met uw dinerbon kunt komen lunchen of dineren. Het is daarbij geen vereiste dat u ook in het hotel overnacht. U bent ook meer dan welkom met uw dinerbon als u alleen komt lunchen of dineren en vervolgens weer op huis aan gaat.

De keuken van het restaurant van Best Western Hotel Aduard maakt het restaurant bijzonder. In deze keuken wordt namelijk alleen maar gewerkt met producten die biologisch zijn en uit de streek komen. Het vlees dat de kok gebruikt is afkomstig van de eigen boerderij en ook groente, fruit, aardappels en meer komt gewoon uit de Groningse streek. Omdat ieder seizoen uniek is, werkt de chef daarnaast met de meest verse en bijzondere producten van het seizoen. Het gevolg hiervan is dat de kaart regelmatig wisselt en dat u daardoor nooit twee keer hetzelfde zal eten wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan het restaurant.

Laat u bij uw bezoek aan dit mooie restaurant tussen de weilanden goed in de watten leggen door de bediening. Zij doen dit graag voor u en hopen u snel te mogen ontvangen in het restaurant voor een sfeervolle, gezellig avond. Uw dinercheque moet u hierbij vooral niet vergeten!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen