Restaurant Lekker

Adres
Stationsplein 59, 7201 MH Zutphen
Telefoon
0575 - 517994
Nationale Dinerbon Zutphen Restaurant Lekker
Nationale Dinerbon Zutphen Restaurant Lekker
Nationale Dinerbon Zutphen Restaurant Lekker
Nationale Dinerbon Zutphen Restaurant Lekker

Met de Nationale Dinerbon uit eten in Zutphen kan op een gezellige en sfeervolle manier bij restaurant Lekker. Lekker is gesitueerd recht tegenover het centraal station van Zutphen. Met uw Nationale Dinerbon loopt u er zo tegenaan als u van de trein stapt! Lekker kan omschreven worden als een compact, sfeervol, intiem en gezellig restaurant. In een gezellige en eigentijdse sfeer kunt u bij Lekker genieten van een heerlijk hapje en een drankje of van een uitgebreid diner. Beleven en genieten staan bij Lekker gelijk aan eten, maar de juiste ambiance creëren is natuurlijk ook belangrijk. Dankzij de knusse inrichting hebben wij een gezellige sfeer neergezet en bij Lekker bent u met uw Nationale Dinerbon dan ook welkom voor al uw horecawensen. Een zakelijke lunch, een intiem diner voor twee, een Bourgondische borrel of gewoon een avondje bijpraten met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje. Dit en nog veel meer kan als geen ander bij Lekker.

Bij Lekker kunnen wij u voorzien van heerlijke gerechten, zowel bij grote als bij kleine trek. U kunt bijvoorbeeld een menu samenstellen van onze ‘Small Bites’-kaart. Of geniet van een heerlijk à la carte diner. Onze menukaart is internationaal georiënteerd, dus verwacht lekker veel variatie in onze gerechten. Gerechten die wij trouwens bereiden van heerlijk verse producten uit de streek. Gevarieerd en gezellig dineren, dat is Lekker ten voeten uit.

Kom met de Nationale Dinerbon genieten van een ontspannen maaltijd bij Lekker. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in Zutphen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen