De Lange Waard

Adres
Kilderseweg 17, 7058 EH Zeddam
Telefoon
0314 - 650200
Nationale Dinerbon Zeddam De Lange Waard
Nationale Dinerbon Zeddam De Lange Waard
Nationale Dinerbon Zeddam De Lange Waard
Nationale Dinerbon Zeddam De Lange Waard

Met de Nationale Dinerbon kunt u terecht bij De Lange Waard in Zeddam, alwaar u kunt proeven van de sfeer van het Montferland, een schitterende streek in het oosten van Nederland, vlakbij Doetinchem. Het Montferland is zo divers als het maar kan. Van bossen tot heidevlaktes, van polders naar heuvels en van middelgrote steden naar schattige dorpjes. Eten en drinken zijn hier een belangrijk onderdeel van de cultuur en het leven zelf. De Lange Waard opende in juli 2005 de deuren in het centrum van Zeddam en heeft ruimte voor zo’n 40 gasten. Bij mooi weer is het ook mogelijk om plaats te nemen op onze fraaie veranda. Een stralende zon geeft natuurlijk extra glans aan een prettig diner. Ook binnen zitten met uw Dinercheque is zeker geen straf, gezien de gezellige inrichting, de fraaie open haard en de ruime bar. Kom met uw Nationale Dinerbon genieten van een ontspannen en gezellig diner!

Onze menukaart bevat een selectie koude, warme en vegetarische gerechten. In onze keuken werken we met dagverse producten, waarbij we natuurlijk veel inspiratie halen uit de seizoenen zelf. In onze keuken bereiden we veel gerechten die geïnspireerd zijn door de Franse en Italiaanse keuken. Wij laten ons hierdoor zeker niet culinair beperken. Ook bijvoorbeeld de Aziatische keuken laat af en toe zijn gezicht zien op onze kaart. Op onze kaart staan dan ook een hoop verrassende gerechten, waar u met de Nationale Dinerbon van kunt genieten.

Kom een keer gezellig binnenwandelen met uw Nationale Dinerbon. Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen