Restaurant la Provence

Adres
Gamerschestraat 81, 5301 AR Zaltbommel
Telefoon
0418-514070
Nationale Dinerbon Zaltbommel Restaurant la Provence
Nationale Dinerbon Zaltbommel Restaurant la Provence
Nationale Dinerbon Zaltbommel Restaurant la Provence
Nationale Dinerbon Zaltbommel Restaurant la Provence

Restaurant La Provence, DE ideale plek om van uw dinerbon gebruik te maken. Het restaurant zit in een monumentale villa, welke uit 1860 komt. Hiernaast ligt het restaurant op een prachtige locatie. Aan de rand van de binnenstad van Zaltbommel en langs de historische stadwallen van Zaltbommel. Aangezien het restaurant aan de rand van de binnenstad ligt, kunt u na een dagje Zaltbommel met uw dinerbon lopend naar het restaurant. U vindt het restaurant aan de Gamerschestraat op nummer 81. Het restaurant is in 2003 overgenomen van Rien en Anne van Iersel. Het is overgenomen door Luc van Iersel. Luc van Iersel wil dat het restaurant warmte en gezelligheid bleef uitstralen, en dit is hem goed gelukt! U kunt hier met uw Dinercheque zelf achter komen!

Het restaurant beschikt over een ruim terras, waar u onder de druivenranken kunt plaatsnemen. In de zomer is dit een ideale plek om lekker tot rust te komen onder het genot van een drankje. Het restaurant telt elf tafels en een luxe vergaderzaal. U doet er goed aan om te reserveren van te voren. Zo weet u zeker dat u met uw dinercheque terecht kunt in het restaurant. De kaart heeft een Frans tintje en is afhankelijk van de dagelijkse aanvoer van de verse- en steekproducten. De luxe eetzaal kan ten allen tijden afgehuurd worden voor vergaderingen en/of feesten.

Op het moment dat u allergieën of dieetwensen heeft, is dit bij restaurant La Provence geen probleem! Op het moment dat u dit bij een van de medewerkers aangeeft, zal de keuken er bij het bereiden van uw gerecht rekening mee houden. Zo probeert La Provence voor iedereen met een dinercheque goed toegankelijk te zijn!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen