Pannenkoekenhuis de Waterpoort

Adres
Waterstraat 35, 5301AH Zaltbommel
Telefoon
0418 514 392
Nationale Dinerbon Zaltbommel Pannenkoekenhuis de Waterpoort
Nationale Dinerbon Zaltbommel Pannenkoekenhuis de Waterpoort
Nationale Dinerbon Zaltbommel Pannenkoekenhuis de Waterpoort
Nationale Dinerbon Zaltbommel Pannenkoekenhuis de Waterpoort

Aan de Waterstraat in Zaltbommel staat Pannenkoekenhuis de Waterpoort. Vanaf nu kunt u hier uw dinerbon ook verzilveren! Dit sfeervolle en authentieke restaurant is gevestigd n een voormalig karakteristiek poortwachtershuis en is verdeeld in 2 verdiepingen. Boven kunt u genieten van het heerlijke huiselijke gevoel bij de oude schouw en beneden kunt u genieten van een leuk feestje voor 30 tot 70 personen aan de gezellige bar. De rijke historie van Zaltbommel vindt u terug in het levendige centrum die u overdag of in de avond kunt bezoeken. De leuke en gezellige bediening zorgt ervoor dat u een onvergetelijk bezoek heeft bij de Waterpoort. Ook de koks doen hun uiterste best om er het mooiste en lekkerste voor u van te maken, keer op keer.

Elke dag worden er heerlijke verse pannenkoeken voor u gebakken, ook gluten- en lactose vrije pannenkoeken. Van pannenkoeken met appel tot pannenkoeken met salami tot specialiteiten. Het is altijd een feest bij Pannenkoekenhuis de Waterpoort. Zeker als u met uw dinercheque betaald! Naast pannenkoeken heeft de Waterpoort ook heerlijke luxe broodjes, (maaltijd)salades, kipsaté en nog veel meer! Er is dus zeker voor iedere eter iets op de kaart te vinden! Lekker brunchen, lunchen of dineren, het is allemaal mogelijk bij de Waterpoort!

Kom gezellig langs van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 uur en 22:00 uur of op maandag op aanvraag. Vergeet dan zeker niet uw dinercheque of dinerbon om deze te verzilveren! Kom snel naar Pannenkoekenhuis de Waterpoort!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen