StrandLodge Winterswijk *

Adres
Badweg 4, 7102 EG Winterswijk
Telefoon
0543 - 769037
Nationale Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *
Nationale Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *
Nationale Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *
Nationale Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *
Nationale Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *

Uw Dinercheque kunt u in ons restaurant uitstekend besteden! Bij Strandlodge Winterswijk kunt u genieten van heerlijk eten in een sfeervolle, warme en gezellige sfeer. U kunt ontspannen bij de knetterende open haard en fonkelende kaarsen. Ook op de lekkere loungebanken kunt u een even een rustmomentje beleven en van een aperitiefje genieten voor u begint aan een smaakvolle avond. Als de zomer aanbreekt slaan wij de deur open naar ons ruime terras waar u ook van een hapje en drankje kunt genieten. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de ondergaande zon; net alsof u zit te eten middenin een sprookje.

U kunt met uw Dinerbon op allerlei manieren genieten van de uitgebreide kaart. Als u à la carte wilt eten, dan kunnen wij uw bites klein en bites normaal bieden. Als u liever met al uw tafelgenoten deelt, dan kunnen wij u Proef de Strandlodge aanbevelen. Dit zijn 3 of 4 gangen met meerdere gerechten per gang om te delen met je tafelgenoten. Het derde concept is Mike’s klassieke verrassingsmenu. Om lange wachttijden te voorkomen willen we je wel graag verzoeken om per tafel voor 1 van de 3 concepten te kiezen. Wij verzorgen graag voor passende alternatieven voor onze gasten met vegetarische en overige (dieet) wensen.

Trots presenteren wij ook onze wijnkaart met prachtige wijnen uit de oude en nieuwe wijnwereld. Een mooie fles wijn ter begeleiding van gerechten of een sprankelend glas bubbels voor een speciale gelegenheid. Sinds 2013 mogen we ons ‘Boschendal ambassadeur’ noemen.

Bij Strandlodge Winterswijk kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje in een gemoedelijke, gezellige sfeer. We hopen u en uw Dinercheque of Dinerbon spoedig te zien.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen