Gewoon Gastvrij

Adres
Elburgerweg 1, 7345 ED Wiesel, Wenum-Wiesel
Telefoon
055 - 3121265
Nationale Dinerbon Wiesel, Wenum-Wiesel Gewoon Gastvrij
Nationale Dinerbon Wiesel, Wenum-Wiesel Gewoon Gastvrij

Kom met uw Dinercheque naar Gewoon Gastvrij en geniet van authentiek en heerlijk eten middenin de natuur. De geschiedenis van ons restaurant gaat terug tot 1949 toen het diende als theeschenkerij. Later werd Gewoon Gastvrij uitgebreid tot pannenkoekenhuis en weer later tot Frans restaurant. De huidige eigenaar heeft deze rijke geschiedenis weten te behouden en ondergebracht in het huidige Gewoon Gastvrij: een veelzijdig restaurant waar u altijd welkom bent voor een kop koffie of een pannenkoek, maar ook voor een heerlijk etentje.

Gewoon Gastvrij ligt middenin de natuur en biedt het ultieme toevluchtsoord voor fietsers en wandelaars. Echter komen er ook fijnproevers van ver die willen genieten van het authentieke eten en de mooie locatie van Gewoon Gastvrij. Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor grotere gelegenheden, waar wij passende arrangementen bij aanbieden. Met uw Dinercheque kunt u bij ons gebruik maken van ons gevarieerde driegangen keuzemenu of simpelere ‘plate-service’. Voor alle hoofdgerechten gebruiken wij royale porties vlees, vis of vega, gegarneerd met heerlijke warme groenten en verse aardappeltjes. Op ons menu staat bijvoorbeeld een heerlijke entrecote geserveerd met pepersaus of gebakken Atlantische tongfilet voor de visliefhebber. op onze zorgvuldig uitgezochte wijnkaart vindt u altijd een wijn die past bij uw smaak en het door u gekozen gerecht.

Kom dus met uw Dinercheque naar Le Triangle op de prachtige Veluwe. Wij kijken er met heel veel plezier naar uit u in ons restaurant te mogen verwelkomen. Namens alle medewerkers hopen wij u een hele prettige ervaring te bezorgen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen