Restaurant de Weeghbrug

Adres
Dorpsstraat 12b, 6659 CH Wamel
Telefoon
0487 - 501273
Nationale Dinerbon Wamel Restaurant de Weeghbrug
Nationale Dinerbon Wamel Restaurant de Weeghbrug
Nationale Dinerbon Wamel Restaurant de Weeghbrug
Nationale Dinerbon Wamel Restaurant de Weeghbrug

Met uw dinercheque heeft u de mogelijkheid om aan te schuiven bij het prachtige restaurant De Weeghbrug in het pittoreske Wamel. De Weeghbrug was in de middeleeuwen al een plek waar goederen werden verhandeld. In de herberg daarnaast kwam men samen om met elkaar te eten en te onderhandelen. In die tijd was het al duidelijk dat lekker eten verbind. In de 21e gaat het er inmiddels heel anders aan toe. Één ding dat nooit is veranderd is het gevoel voor Bourgondisch leven en genot bij de Weeghbrug.

Een belangrijke uitspraak voor de eigenaren Peter en Jeanette is; “Lekker eten in een ongedwongen sfeer”. Met deze uitspraak runnen ze het restaurant al 19 jaar. De uitspraak proberen ze dan ook terug te laten zien in hun restaurant. Mooie en eerlijke gerechten is wat chef-kok peter erg belangrijk vindt. De producten die hij gebruikt voor deze gerechten spelen in zijn keuken de smakelijke hoofdrol.

Geboren gastvrouw Jeanette zal u hartelijk verwelkomen en met volle zorgvuldigheid de beste wijnen voor u aanbieden, zo kunt u nóg meer geniet van de heerlijke gerechten van de Weeghbrug. Bij de Weeghburg zorgen we voor het perfecte avondje uit. Wij zullen er alles aandoen om uw bezoek bij ons zo ontspannen en ongedwongen mogelijk te laten verlopen. Kom langs met uw dinercheque en geniet!

In de heerlijke gerechten vindt u op verschillende manieren de chef-kok zijn liefde voor de Bourgondische levensstijl terug. Wat u op tafel krijgt geserveerd is altijd bereid met eerlijke en herkenbare producten.

Wij zien u graag een keer bij ons langskomen in het mooie Wamel! Uw dinercheque is ook van harte welkom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen