Restaurant Robuust

Adres
Hoogstraat 12, 6701 BT Wageningen
Telefoon
0317 421188
Nationale Dinerbon Wageningen Restaurant Robuust
Nationale Dinerbon Wageningen Restaurant Robuust

Bent u in de buurt van Wageningen en heeft u nog een dinercheque? Dan kunt u aanschuiven bij Restaurant Robuust. Dit fijne restaurant zit midden in het centrum, vlakbij de Grote Kerk. Ze zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00. U kunt ook online reserveren.

Restaurant Robuust bereid alles zelf en gebruikt zo veel mogelijk verse en duurzame producten. En dat proeft u! U kunt er met uw dinercheque tijdens de lunch heerlijke broodjes en salades bestellen. Om een bezoekje extra feestelijk door te brengen, bieden ze ook een high tea arrangementen in verschillende prijsklassen aan. De missie van Restaurant Robuust is om alle gasten en lekkere en gezonde maaltijd voor te zetten en om mensen elkaar te laten ontmoeten. Ze accepteren ook graag uw dinercheque. Ze hebben er voor gekozen om zo veel mogelijk duurzame producten te gebruiken. Dit geldt zowel voor de koffie/thee, het vlees, de vis als de groenten. Goed voor de maatschappij en goed voor het lichaam! De maatschappelijke betrokkenheid van Restaurant Robuust gaat zelfs nog verder dan alleen het eten. Als u vrijwillig €1 betaalt voor een fles water, gaat deze naar een goed doel. Ook heeft het restaurant een aantal mensen met een verstandelijke beperking aangenomen.

Met uw dinercheque kunt u hier heerlijk dineren, waarbij u keus heeft uit een aantal verassende gerechten. Er zijn een aantal vlees-, vis- en vegetarische gerechten, maar ook pasta’s en maaltijdsalades. Ook voor uw kinderen is er genoeg te kiezen uit het kindermenu. Restaurant Robuust zet een verse en verantwoorde maaltijd klaar voor iedereen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen