Restaurant Beneman

Adres
Winterswijkseweg 9, 7134 NB Vragender
Telefoon
0544 371 271
Nationale Dinerbon Vragender Restaurant Beneman
Nationale Dinerbon Vragender Restaurant Beneman
Nationale Dinerbon Vragender Restaurant Beneman
Nationale Dinerbon Vragender Restaurant Beneman

Wilt u de Dinerbon van Diner Cadeau gebruiken om echt even tot rust te komen? Kom dan de gezellige sfeer en het heerlijke eten proeven bij Restaurant Beneman. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij dit restaurant. De meeste gasten ervaren dit meteen als ze naar binnen lopen. Het team van restaurant Beneman doet haar best om een echte huiskamersfeer te realiseren in het restaurant. Het restaurant is dan ook op authentieke wijze ingericht. Deze authentieke wijze van inrichten is gecombineerd met meubels en decoratie van deze tijd.

Ook houdt Restaurant Beneman met alle gasten rekening. Zo is het restaurant toegankelijk ingericht voor iedereen die wat slechter te been is. Ook kan iedereen met of zonder een Dinercheque genieten van het restaurant. Een oppas regelen voor de kinderen is niet nodig. Restaurant Beneman beschikt namelijk over een kindermenu waar de kinderen van zullen smullen. Alle gerechten die op de menukaart staan worden met zoveel mogelijk verse producten bereid. Deze producten worden ook zo veel mogelijk bij lokale producenten ingekocht. Aangezien het personeel de gerechten zelf bereid, kan er goed rekening gehouden worden met allergieën. Zo worden er bijvoorbeeld glutenvrije producten ingekocht. Ook kan iedereen die op dieet is, alsnog met de Dinercheque komen eten bij Restaurant Beneman. Zo geniet iedereen van een heerlijk diner!

De omgeving waar het restaurant zich bevindt, de Achterhoek, is zeer geschikt om er lekker te gaan wandelen. In het restaurant kunt u meerdere wandelroutes in de omgeving aanvragen, om vervolgens lekker de natuur in te trekken. Na zo’n tocht kan er bij het restaurant geluncht of gedineerd worden. Betalen kan uiteraard gewoon met uw Dinerbon.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen