Grand Cafe Dorpshart

Adres
Dorpsstraat 32, 7391 DE Twello
Telefoon
0571 - 270400
Nationale Dinerbon Twello Grand Cafe Dorpshart

In het mooie Twello vindt u aan de Dorpsstraat 32 grand café ’t Dorpshart. Dit grand café is dé plek van Twello waar gezelligheid en lekker eten samen komen.  U bent bij die grand café bovendien sinds kort welkom om met uw dinerbon te komen proeven van de sfeer én van de lekkernijen die worden bereid. Bij binnenkomst kunt u direct even gluren in de open keuken, waar de lekkerste gerechten en delicatessen voor u worden verzorgd. Wanneer het in de zomer mooi weer is, zit u met uw dinercheque heerlijk op het zonnige terras en wanneer het buiten kouder wordt kunt u plaatsnemen in het sfeervolle grand café. Voor veel buurtbewoners is het bij grand café ’t Dorpshart echt thuiskomen, en de koks en bediening doen dan ook iedere dag hun best om de gasten dit gevoel te laten behouden.

Wanneer u met uw dinercheque aanschuift bij grand café ’t Dorpshart kunt u klassieke eetcafégerechten verwachten, maar dan bereid van pure, gezonde en lokale producten zonder kunstmatige toevoegingen. Dat is waar grand café ’t Dorpshart zich mee onderscheidt en daar zijn ze trots op. Ze sparen zo het milieu, bevorderen de lokale economie en zorgen ervoor dat u heerlijk smaakvol en gezond kunt dineren. Probeer wanneer u het café bedoekt met uw dinerbon de kogelbiefstuk die wordt geserveerd met huisgemaakte kruidenboter, champignon- of paprikasaus, huisgemaakte frites, gebakken aardappelen en warme groenten of ga voor het draadjesvlees met huisgemaakte aardappelpuree.

Kom zelf de gastvrijheid ervaren en proeven van de verse en eerlijke gerechten en voel u helemaal thuis in dit unieke grand café in Twello. Zij hopen u snel te mogen ontvangen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen