Gewoon Twelle

Adres
Schoolstraat 10, 7391 DA Twello
Telefoon
0571 - 273473
Nationale Dinerbon Twello Gewoon Twelle

Als u gewoon gemoedelijk, gezellig wilt genieten dan kunt u het best terecht bij Gewoon Twelle. Deze eetgelegenheid is een pretentieloze combinatie van cafetaria en eetcafé. Gewoon Twelle is er voor de momenten dat u geen zin heeft om te koken of voor de momenten dat u hard hebt gewerkt en behoefte hebt aan een snack. Echter is Gewoon Twelle er ook voor de gezellige etentjes met uw vrienden of familie.

Bij gewoon Twelle kunt u lunchen, dineren en snacken. Voor de lunch is er de lunchkaart, waarop onder andere pannenkoeken, frites, uitsmijters en luxe broodjes staan. Op de dinerkaart vindt u een grote verscheidenheid aan lekkere vlees- en visgerechten. Ook met de vegetariër wordt bij Gewoon Twelle altijd meegedacht. Daarnaast is er nog een zeer uitgebreide menukaart waarop u alles vindt waar u op zou kunnen hopen in een luxe cafetaria.

Sinds kort kunt u bij gewoon Twelle ook met uw Dinercheque betalen, waardoor eten bij Gewoon Twelle een nog groter feestje wordt. Hoe u gaat betalen weet u al, maar nu moet u alleen nog kiezen of u het eten laat bezorgen, afhaalt of nuttigt in het gezellige eetcafé. Denk er op warme dagen aan dat Gewoon Twelle ook een schitterend terras heeft!

 

Als u dus gewoon wilt genieten en in de buurt van Twello bent, aarzel dan niet om Gewoon Twelle een bezoek te brengen. Gewoon Twelle is er voor de gewone momenten en maakt deze momenten net wat specialer. Wij kijken erg uit naar uw bezoek met uw Dinercheque en heten u bij voorbaat van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen