Grand Bistro 1688

Adres
Arnhemsestraatweg 62, 6991JG Rheden
Telefoon
026-4971277
Nationale Dinerbon Rheden Grand Bistro 1688
Nationale Dinerbon Rheden Grand Bistro 1688
Nationale Dinerbon Rheden Grand Bistro 1688

Wees welkom met uw dinerbon bij Grand Bistro 1688! Grand Bistro is onderdeel van Sandton Hotel De Roskam, een comfortabel hotel met Holland’s mooiste achtertuin, aan de voet van de Posbank. Gelegen in het hart van de Veluwe, is dit ideaal als u van buitenactiviteiten houdt, een bezoek aan Arnhem plant of een zakelijk bijeenkomst wilt organiseren op een rustige locatie.

Restaurant Grand Bistro 1688 is gevestigd in de gerestaureerde hoeve naast het hotel. Een warme sfeer gecombineerd met een uitstekende kaart is wat wij u garanderen, kom langs met uw dinerbon en laat u verrassen. Met Grand Bistro is niets teveel gezegd: bistrogerechten die naar een hoger niveau zijn getild door Chefkok Ronald Wientjes en zijn team, waarbij veel en verrassend gebruik wordt gemaakt van lokale producten. Voor een heerlijk diner samen, een zakenlunch of onze bekende high tea. En bij mooi weer kunt u op ons topterras plaatsnemen, ook met uw dinerbon!

Kijk ook eens naar onze mogelijkheden voor culinaire arrangementen. Hierbij moet u denken aan een paar dagen weg met familie, vrienden of romantisch met z’n tweeën terwijl u geniet van verrassende en bijzondere gastronomie. Deze gastronomie wordt gekenmerkt door het gebruik van lokale specialiteit en seizoensproducten bereid door een keukenteam dat haar ziel en zaligheid in de gerechten legt.

Na een heerlijke avond dineren kunt u uw avond nog voortzetten in onze lounge. Hier staan fijne fauteuils om even in onder te zakken met een digestiefje.

Bij Grand Bistro 1688 is het met uw Dinerbon volledig en onbezorgd genieten. Kom langs!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen