Restaurant de Dennen

Adres
Utrechtseweg 34, 3927 AW Renswoude
Telefoon
031 - 8 571 274
Nationale Dinerbon Renswoude Restaurant de Dennen
Nationale Dinerbon Renswoude Restaurant de Dennen
Nationale Dinerbon Renswoude Restaurant de Dennen
Nationale Dinerbon Renswoude Restaurant de Dennen

Het unieke familierestaurant De Dennen bestond in 2009 alweer 75 jaar. Al drie generaties langs is het in het bezit van familie Van de Wetering die het restaurant van een druk bezochte ‘uitspanning’ tot een goed lopend a la carte restaurant hebben ontwikkeld. De prachtige ligging aan de rand van de bossen tussen Renswoude en Scherpenzeel, het mooie zonnige terras en de smaakvolle zalen, maken van de Dennen een uitstekende locatie om uw Dinercheque te besteden. U bent hier altijd welkom voor een smaakvol hapje en drankje in een gemoedelijke sfeer.

U kunt bij De Dennen vanaf half 11 ’s ochtends genieten van de lunch en later het diner. Op de dinerkaart staan verscheidene vlees, vis en vegetarische gerechten zodat er voor ieder wat wils bij zit. Het keukenteam bereidt de gerechten vakkundig en van enkel dagverse producten van de beste kwaliteit. U bent ook welkom om bij De Dennen uw vergadering of seminar, brunch of high tea of buffet voor een verjaardag, jubileum of reünie te laten verzorgen. Sinds 2014 is De Dennen ook een officiële trouwlocatie. De zalen worden zo aangepast dat groepen van 20 tot 275 mensen er zich gelijk thuis zullen voelen.

Ook voor natuurliefhebbers is De Dennen een uitstekende plek. Er starten diverse wandel- en fietsroutes bij het restaurant. In de Gelderse Vallei liggen vele van deze prachtige routes. U gaat over landgoederen, boerenerven en de Grebbelinie. Wilt u na een korte wandeling iets te drinken of na een dag in de natuur neerstrijken voor een uitgebreid diner? De keuze is aan u.

Ook met uw Dinercheque kunt u bij De Dennen terecht!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen