LuZoNa

Adres
Dorpsstraat 57, 6871AD Renkum
Telefoon
031-7313545
Nationale Dinerbon Renkum LuZoNa

Luzona, ook wel bekend als Lunchroom Zonder Naam, is te vinden aan het dorpsplein van het gezellige Renkum. Ondanks haar jonge bestaan staat het etablissement nu al bekend als de allerleukste lunchroom van het dorp. Zowel lokale bewoners als bezoekers komen hier graag voor een kop koffie of thee met lekkers, een geheel verzorgde lunch of een borrelhapje. Ook u en uw Dinercheque zijn hier van harte welkom! Luzona is geopend tussen 10:00 en 17:00 en op maandag gesloten.

Ga op het fijne terras met uitzicht over het plein zitten en bestel een goede kop koffie of thee. Daarbij zal een cheesecake of saucijzenbroodje heerlijk smaken! Uiteraard kunt u uw Dinerbon ook besteden aan een heerlijke lunch. Bij Luzona zijn alle ingrediënten en broden helemaal vers. En dat proeft u! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque een broodje gezond of een broodje met hete kip. Er is voor ieder wat wils. Ze hebben ook heerlijke tosti’s en panini’s met bijvoorbeeld mozzarella, tomaat en pesto. Voor de grote trek serveren ze ook diverse hamburgers en eiergerechten. Wat dacht u van een omelet met zalm, rucola, ui en brood? Ook als tussenstop met een biertje van de tap of een goed glas wijn en een borrelhapje is Luzona zeer geschikt. U kunt dan gewoon met uw Dinerbon betalen.

Luzona is het ideale eindpunt van een fietstocht langs één van de prachtige routes in de Gelderse natuur. U kunt zelfs voor de deur de accu van uw elektrische fiets opladen! Kom dus binnenkort eens langs bij deze gezellige lunchroom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen